petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 31. mart 2021.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


20:45 Litvanija – Italija (Evropa – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)
Litvanija je gubila na poluvremenu, a potom i izgubila na kraju utakmice, na čak 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru kvalifikacija za Mundijal. Iako možemo da iskoristimo floskulu da danas svi igraju fudbal, Italijani ne bi trebalo da imaju problema večeras.

20:45 Engleska – Poljska (Evropa – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)
Poljaci nisu nimalo naivan protivnik, a najmanje 3 gola viđena su na čak 14 od poslednjih 15 utakmica ove reprezentacije u okviru utakmica vezanih za Mundijal. Večeras gostuju Englezima, koji su favorizovani na ovom susretu.

20:45 Bosna i Hercegovina – Francuska (Evropa – Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)
Francuzi su neporaženi na poslednjih 13 utakmica u vezi sa prvenstvom sveta, a najmanje 3 gola su viđena i na poslednjih 5 utakmica BiH u okviru kvalifikacija za Mundijal. Hoće li gosti večeras slaviti uz minimalno 3 gola, ili očekujete neki drugi ishod?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje