četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (31. mart)

Dočekali smo i petak, kladioničarska ponuda je ponovo „ona stara“, te i ovog petka za vas izdvajamo najinteresantnije statističke nizove koji se mogu pronaći na utakmicama širom Evrope. Nadamo se da će vam statistika pomoći pri odabiru dobitne kombinacije, te vam želimo puno sreće danas!

Francuski Nansi je izgubio na 7 od poslednjih 8 susreta u okviru prve lige Francuske. Uz to, fudbaleri istoimene ekipe nisu postigli gol na poslednja 4 gostujuća meča u okviru prvenstva.

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 5 utakmica Espanjola na svom stadionu u okviru prve lige Španije. Hoće li moći i večeras? Ne treba zaboraviti da je Espanjol neporažen na 10 od poslednjih 11 utakmica pred svojim navijačima u okviru španske La Lige.

Kod meča između Herte i Hofenhajma budite vrlo obazrivi, jer je Herta slavila na 10 od poslednjih 12 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Nemačke, dok je Hofenhajm neporažen na 23 od poslednjih 25 utakmica u okviru nemačke Bundeslige.

Portugalski Chaves nije primio gol na poslednja 4 susreta na svom terenu u okviru prve lige Portugala. Da li je tome došao kraj, ili ne?

Nacional je uspeo da veže 5 remija u okviru portugalskog prvenstva. Hoće li se ovaj monoton niz danas napokon prekinuti, ili ćemo videti šesti remi Nacionala u nizu?

Najmanje 3 gola viđeno je na 7 od poslednjih 8 utakmica KPR-a u okviru druge lige Engleske. Hoće li nam današnji susret doneti golove?

Na 8 od poslednjih 10 utakmica između Anžija i Urala u okviru svih takmičenja viđeno je najviše 2 gola po utakmici. Koliko golova ćemo videti danas?

Slobodno u komentaru ostavite vaše mišljenje za pomenute, ili neke druge mečeve!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje