subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (4. april)

Usled vanrednog kola koji će se igrati u mnogim evropskim zemljama, današnji utorak je specijalan u odnosu na prethodne po tome što postoji daleko više parova koje smo analizirali za vas. Nadamo se da će vam neki statistički podaci biti od koristi, te da ćete doći do kakvog-takvog profita danas.

Tip 0-2 bio je prolazan na 11 od poslednjih 13 utakmica između Barnlija i Stouka u okviru svih takmičenja. Hoće li Englezi biti štedljivi i večeras?

Fudbaleri Sanderlenda nisu postigli gol na poslednjih 5 utakmica u okviru prve lige Engleske. Hoće li večeras doći do pogotka protiv Lestera koji posle dužeg vremena ponovo igra dobro?

Fudbaleri VBA nisu pobedili na poslednjih 5 gostujućih utakmica u okviru Premijer lige. Da li je današnji susret sa Votfordom vreme da se ova loša tradicija prekine?

Najmanje 3 gola viđeno je na 6 od poslednjih 7 utakmica između Atletik Bilbao-a i Espanjola u okviru svih takmičenja, kada je Atletik Bilbao bio domaćin. Hoće li biti i večeras?

Na poslednjih pet utakmica između Real Betisa i Viljareala viđeno je maksimalno 2 gola za 90 minuta igre, računajući sva takmičenja. Hoće li se neefikasnost odraziti i na današnju utakmicu?

Atletiko Madrid je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednja 3 susreta pred svojim navijačima protiv Real Sosijedada u okviru svih takmičenja. Hoće li ubedljivo slaviti i večeras?

Bajern je slavio na 13 od poslednjih 15 utakmica u okviru nemačke Bundeslige. Kakve šanse ima Hofenhajm danas?

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda su vodili na poluvremenu, a potom i slavili na kraju utakmice na 6 od poslednjih 7 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Nemačke. Hoće li takav scenario biti i danas protiv Hamburga?

Na 6 od poslednjih 7 utakmica Ajntrahta iz Frankfurta u okviru nemačke Bundeslige fudbaleri istoimene ekipe nisu postigli pogodak. Hoće li to uraditi večeras protiv Kelna?

Roma je neporažena na 18 od poslednjih 20 utakmica na svom stadionu protiv Lacija u okviru svih takmičenja. Kakve joj šanse dajete danas?

Želimo vam mnogo sreće danas, a u komentaru slobodno podelite vaše mišljenje vezano za današnje utakmice.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje