subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 4. maj 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


15:30 Hertha Berlin – Stuttgart (Nemačka – Bundesliga)
Štutgart je poražen na čak 8 od poslednjih 9 prvenstvenih utakmica u gostima, a danas gostuje Herti u Berlinu. Uz to, Štutgart je primio najmanje 3 gola na 5 od poslednjih 6 prvenstvenih utakmica na strani. Kakav ishod očekujete večeras?

21:30 FC Porto – Aves (Portugal – Primeira Liga)
Porto je slavio na 12 od poslednjih 13 prvenstvenih utakmica na svom stadionu, dok je tip „0-2“ mogao da se naplati na poslednjih 8 prvenstvenih utakmica Avesa na strani. Hoće li Porto večeras doći do pobede uz mali broj golova?

00:00 Palmeiras – Internacional (Brazil – Serie A)
Palmeiras je uspeo da slavi na poslednjih 14 prvenstvenih utakmica pred svojim navijačima, a večeras je favorit protiv Internacionala. Mislite li da će i večeras uspeti da dođe do očekivane pobede?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje