petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (5. april)

Ponuda je danas itekako pristojna, te ćemo se osvrnuti ka nekim evropskim utakmicama koje su nama zapale za oko, i nadamo se da će vam statistički podaci koristiti pri sastavljanju tiketa. Srećno danas!

Totenhem je slavio na 9 od poslednjih 10 utakmica protiv Svonsija u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas?

Midlzbro nije postigao gol na poslednjih pet gostujućih utakmica u okviru engleske Premijer lige. Hoće li dati gol Halu večeras?

Fudbaleri Arsenala su postigli najmanje 3 gola na 8 od poslednjih 10 utakmica protiv Vest Hema u okviru svih takmičenja. Hoće li i večeras?

Kristal Palas je slavio na poslednja četiri meča u okviru engleskog prvenstva. Kakve šanse dajete Sautemptonu danas?

Tip 3+ mogao je da se naplati na 12 od poslednjih 14 utakmica Čelsija pred svojim navijačima u okviru prve lige Engleske. Hoće li golovi biti prisutni u derbiju kola, tačnije na susretu sa Mančester Sitijem?

Liverpul je neporažen na 22 od polsednja 23 meča pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Da li Bornmut ima šanse da pokvari ovu statistiku?

Fudbaleri Barselone su postigli najmanje 4 gola na poslednja tri meča pred svojim navijačima u okviru španske „La Lige“. Hoće li postići i večeras protiv Sevilje?

Lion je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju na 8 od poslednjih 10 utakmica protiv Meca u okviru svih takmičenja. Hoće li gosti ubedljivo slaviti i večeras?

Na 5 od poslednjih 7 utakmica Osasune u okviru prve lige Španije, fudbaleri istoimene ekipe su gubili na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice. Hoće li ih i Alaves poraziti bez mnogo problema?

Tip 3+ mogao je da se naplati na 10 od poslednjih 12 utakmica između Ajaksa i AZ Alkmara u okviru svih takmičenja. Hoće li moći i danas?

Šta vi tipujete danas? Podelite sa nama!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje