četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (5. mart)

Nedelja je jednako omiljena kao subota većini kladioničara, a mi smo se i ovog puta postarali da za vas izdvojimo najinteresantnije nizove iz sveta fudbala. Želimo vam puno sreće danas!

Tip 3+ bio je prolazan na 21 od poslednjih 25 utakmica Monaka u okviru prve lige Francuske. Očekuje li nas i danas goleada u francuskom prvenstvu?

Totenhem je pobedio na poslednjih 8 utakmica na svom stadionu u okviru engleske Premijer lige. Kakve su im šanse danas?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 19 od poslednja 23 meča Maritima u okviru prve lige Portugala. Hoće li golovi nedostajati i danas?

Mančester Siti je slavio na poslednjih 6 utakmica protiv Sanderlenda u okviru svih takmičenja. Dajete li Sanderlendu ikakve šanse danas?

Atletiko Madrid je postigao najmanje 2 pogotka na poslednja 3 meča protiv Valensije u okviru svih takmičenja. Koliko puta će golman Valensije vaditi loptu iz mreže danas?

Osasuna je primila najmanje 3 gola na poslednjih 5 utakmica u okviru prve lige Španije. Može li i Las Palmas da ih demolira?

Malaga je bez pobede na poslednjih 16 gostujućih utakmica u okviru prve lige Španije. Dolaze li fudbaleri istoimene ekipe do pobede danas?

Tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 7 utakmica Frajburga u okviru prve lige Nemačke. Hoće li biti i danas?

Herta iz Berlina je gubila na poluvremenu, a potom i na kraju utakmice na poslednja 4 gostujuća meča u okviru nemačke Bundeslige. Kakve su im današnje šanse?

Šta ste vi odabrali iz današnje ponude?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje