Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


18:30 Bloem Celtic – Highlands (Južna Afrika – Premier League)
Najviše 2 gola viđena su na čak 13 od poslednjih 16 ligaških utakmica Highlands Park-a, a na ligaškim utakmicama Bloem Celtic-a u proseku viđamo 2.3 gola po utakmici, isto kao i na utakmicama Highlands-a. Da li nas i večeras očekuje mali broj golova?

21:00 Dortmund – Inter (Evropa – Liga šampiona)
Borusija iz Dortmunda nije postigla gol na 6 od poslednjih 8 utakmica u okviru Lige šampiona. Večeras joj gostuje Inter, a pitanje je kako će se snaći večeras, s obzirom na to da je u Italiji poražena rezultatom 2:0.

21:00 Liverpool – Genk (Evropa – Liga šampiona)
Liverpul je vodio na poluvremenu, a potom slavio na kraju utakmice na čak 6 od poslednjih 8 utakmica u okviru najelitnijeg klupskog evropskog takmičenja. Hoće li i večeras biti ubedljiv protiv Genka?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.