petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 6. april 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


18:30 Willem II – Ajax (Holandija – Eredivisie)
Ajaks jeu speo da slavi na čak 30 od poslednja 34 susreta protiv Viljema II, a i danas je apsolutni favorit. Pored toga, treba istaći fantastičnu formu Dušana Tadića, te ukoliko se ista nastavi, nema sumnje da će Ajaks i danas dominirati protiv rivala nad kojim je u istoriji često bio nadmoćan.

18:00 Galtatasaray – Yeni Malatyaspor (Turska – Super Lig)
Galatasaraj je neporažen na poslednja 32 ligaška susreta na svom stadionu, a danas mu gostuje Yeni Malatyaspor, protiv kog će, po svemu sudeći, najverovatnije ostati neporažen, a ovu opciju bismo mogli da povežemo sa određenom igrom na golove, jer od Turaka retko kad viđamo neefikasne susrete, barem kada je Galatasaraj u pitanju.

20:45 Graafschap – AZ Alkmaar (Holandija – Eredivisie)
Najmanje 3 pogotka viđena su na čak 18 puta na poslednjem 21 prvenstvenom susretu AZ Alkmara u gostima. Hoćemo li i večeras moći da vidimo goleadu na kakvu nas je AZ već uveliko navikao?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje