četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (6. avgust)

Nedelja je pred nama, što samim tim znači da je pred nama pregršt interesantnih utakmica, kako za gledanje, tako i za tipovanje. Da bismo i ovu nedelju učinili zanimljivijom, za vas smo odabrali pojedine interesantne statističke podatke, a nadamo se da će isti moći da vam pomognu kada je u pitanju sastavljanje tiketa. Želimo vam puno sreće danas!

CSKA iz Moskve nije primio gol na poslednjih 5 utakmica protiv Rubina iz Kazanja, računajući sva takmičenja. Da li je došlo vreme da se ovaj niz prekine?

Marsej je neporažen na 20 od poslednja 22 meča pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Da li vredi kombinovati tip 1X sa golovima danas? Fudbaleri Marseja igraju protiv Dižona.

Lil je neporažen na 19 od poslednjih 20 utakmica protiv Nanta, računajući sva takmičenja, dok je tip 3+ bio prolazan na poslednje 3 utakmice Nanta u okviru prvenstva. Jeste da su u pitanju susreti iz prethodnih sezona, ali je uvek dobro obratiti pažnju na ovakvu statistiku.

Lids je neporažen na poslednjih 5 gostujućih utakmica protiv Boltona u okviru svih takmičenja. Kakav ishod očekujete danas?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 20 od poslednja 24 susreta Vitorije iz Setubala pred svojim navijačima u okviru prvenstva. Ako se tradicija nastavi, manjak golova bi mogao da bude i večeras, kada se Vitorija sastaje sa Moreirenseom.

Tip 3+ bio je prolazan na 9 od poslednjih 10 gostujućih utakmica Sportinga u okviru prve lige Portugala. Danas kvota za pomenuti tip dostiže skoro dva, a Aveš će biti taj koji će da ugosti lisabonski tim.

Šta vi tipujete danas?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.


Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje