četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (6. februar)

Iako je ponedeljak i ponuda je slabija, za vas smo izdvojili ono najinteresantnije, kao i proteklog vikenda.

Portugalski Estoril je izgubio na poslednjih 7 utakmica u okviru prve lige Portugala. Po kladionicama su autsajderi, a da li su i po vama?

Francuski drugoligaš, Ajačio, nije pobedio na 36 od poslednjih 38 gostujućih utakmica u okviru druge lige Francuske. Kakav će ishod biti na današnjem gostovanju?

Fortuna Dizeldorf se takmiči u drugoj ligi Nemačke, a nisu uspeli da dođu do pogotka na poslednja četiri susreta u okviru prvenstva. Hoće li danas postići gol na utakmici sa Štutgartom?

Las Palmas nije uspeo da pobedi na poslednjih 8 gostujućih utakmica u okviru prve lige Španije. Hoće li fudbaleri istoimene ekipe slaviti danas?

Fudbaleri portugalskog Maritima su postigli najmanje 2 pogotka na poslednja 4 meča pred svojim navijačima u okviru prve lige Portugala. Uz to, neporaženi su na poslednjih 7 utakmica na svom stadionu u okviru prvenstva. Kakav ishod očekujete danas?

Tip 0-2 bio je prolazan na 6 od poslednjih 7 utakmica portugalskog Feirense-a pred svojim navijačima u okviru prve lige Portugala. Hoće li danas na utakmici sa Rio Ave-om biti viđeno maksimalno dva pogotka, ili ne?

Jeste li vi pronašli neki na koji biste nam skrenuli pažnju?

Želimo vam puno sreće danas!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje