utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (6. mart)

Da vreme leti najbolje znaju ljubitelji sportske kladionice kojima vikend prođe vrlo brzo, a mi smo se pobrinuli da i ovaj ponedeljak ne bude dosadan i monoton, te smo iz određenih susreta izdvojili po koji interesantni niz.

Čelsi je slavio na 17 od poslednjih 20 utakmica u okviru engleske Premijer lige. Uz to, tip 3+ bio je prolazan na poslednja 4 susreta između Vest Hema i Čelsija u okviru svih takmičenja. Kakav ishod očekujete danas?

Sevilja je slavila na 9 od poslednjih 11 utakmica u okviru španske La Lige. Hoće li slaviti i danas protiv Alavesa?

Rio Ave je vezao 5 poraza u gostima u okviru prve lige Portugala. Pored toga, tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 6 utakmica između Estorila i Rio Ave-a u okviru svih takmičenja. Koliko golova očekujete danas? Da li je idealna kombinacija za ovaj meč 1&3+?

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 9 od poslednjih 10 utakmica Genčlerbirligija na svom stadionu u okviru prve lige Turske. Hoće li moći i danas?

Fudbaleri turskog Antalijaspora su igrali nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivali na kraju utakmice na poslednja 4 susreta pred svojim navijačima u okviru prve lige Turske. Hoće li demolirati Galatasaraj, ili gosti imaju veće šanse?

Ruski Anži nije postigao pogodak na 5 od poslednjih 6 utakmica u okviru ruske Premijer lige. Kakve im šanse dajete danas?

Kako se vi „borite“ sa nedostatkom dobre ponude?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje