petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 7. april 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


21:00 PSG – Strasbourg (Francuska – Ligue 1)
Fudbaleri PSŽ-a uspeli su da postignu najmanje 2 pogotka na čak 40 od poslednjih 48 ligaških susreta pred svojim navijačima, a večeras im gostuje ekipa iz Strazbura koja voli da igra na gol više. Nadamo se da napadači obe ekipe večeras neće biti neefikasni, već da ćemo videti interesantan duel na kom golovi neće izostati.

18:30 PAOK – Lamia (Grčka – Super League)
PAOK je uspeo da slavi čak 28 puta na poslednjem 31 susretu u okviru grčkog prvenstva, a danas mu gostuje Lamia. Kod ovakvih susreta nije loše tipovati na ubedljivu pobedu domaćina, ili na pobedu domaćina „iz keca u kec“, kladioničarski rečeno.

21:00 Sporting – Rio Ave (Portugal – Primeira Liga)
Sporting je uspeo da slavi na 22 od poslednjih 25 ligaških utakmica pred svojim navijačima, a večeras mu gostuje Rio Ave. Po kvotama, Sporting je favorit, a nadamo se da će svoju dominantnost pokazati i na terenu i tako doći do nova tri boda.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje