četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (7. april)

Vikend je pred nama, a kao i svakog petka, za vas smo izdvojili najinteresantnije statističke podatke vezane za utakmice širom Evrope, te se nadamo da će vam pomoći pri tipovanju i da ćete uspeti da ostvarite kakav-takav profit pred vikend koji je pred nama. Želimo vam puno sreće!

Tip 0-2 mogao je da se naplati na 13 od poslednjih 14 utakmica Wuerzburg Kickers-a pred svojim navijačima u okviru druge lige Nemačke. Hoće li golovi biti prisutni i na meču sa Hanoverom večeras?

Cibalia je poražena na poslednjih 10 gostujućih utakmica u okviru prve lige Hrvatske. Hoće li Lokomotiva danas lako doći do tri boda?

Atletik Bilbao nije primio gol na poslednja 3 meča protiv Viljareala u okviru svih takmičenja. Hoće li Viljareal doći do pogotka na današnjem susretu?

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta nisu postigli gol na 7 od poslednjih 8 utakmica u okviru prve lige Nemačke. Hoće li tresti mrežu Verdera večeras?

Lil i Nica igrali su nerešeno na poslednja 4 meča u okviru svih takmičenja. Da li će i peti put u nizu podeliti bodove?

Braga je vodila na poluvremenu, a potom pobeđivala na kraju utakmice na poslednja 4 meča protiv Feirense-a u okviru svih takmičenja. Da li je tip 2-2 dobitan i danas?

Na poslednjih šest utakmica na kojima je KPR bio domaćin (utakmice u okviru engleskog Čempionšipa) viđeno je makar 3 gola za 90 minuta igre. Šta očekujete danas od Engleza? Hoće li Brajton i KPR pružiti fenomenalnu partiju?

Ekselsior nije pobedio na poslednjih 13 gostujućih utakmica u okviru prve lige Holandije. Hoće li doći do bodova večeras protiv Sparte iz Roterdama, ili će i nakon ovog kola biti bez pobede u gostima?

U komentaru možete da ostavite šta je vama zapalo za oko, ukoliko to želite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje