petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 7. maj 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


19:30 Mamelodi Sundowns – Golden Arrows (Južna Afrika – Premier League)
Mamelodi Sundowns FC je neporažen na čak 35 od poslednjih 38 utakmica u okviru prvenstva Južnoafričke Republike. Verujemo da će svoj fenomenalan niz nastaviti i večeras, i to ne bar remijem, već pobedom.

21:00 Liverpool – Barcelona (Evropa – Liga šampiona)
Barselona je vodila na poluvremenu, a potom slavila i na kraju utakmice na poslednja 4 susreta u okviru Lige šampiona. Večeras ima veliku prednost nad Liverpulom, a videćemo kako će to uticati na igru i hoće li Katalonci igrati ofanzivno ili ne.

02:30 Alianza Lima – Palestino (Južna Amerika – Copa Libertadores)
Alianza Lima je bez postignutog pogotka na 11 od poslednjih 13 utakmica u okviru Kopa Libertadoresa. Hoće li i večeras protiv Palestino-a ostati bez postignutog pogotka, ili će uspeti da dođe do istog.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje