četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (7. mart)

Današnja ponuda vezuje nas za revanš utakmice Lige šampiona, ali i za susrete u drugoj ligi Engleske, te smo za vas i ovog utorka izdvojili najinteresantnije.

Tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 7 utakmica madridskog Reala u okviru Lige šampiona. Uz to, fudbaleri istoimene ekipe su postigli najmanje 2 pogotka na poslednjih 7 utakmica u okviru istoimenog takmičenja.

Najmanje 3 gola viđeno je na poslednjih 5 utakmica Arsenala u okviru Lige šampiona. Imaju li „topdžije“ ikakve šanse danas?

Na 9 od poslednjih 11 gostujućih utakmica Aston Vile u okviru druge lige Engleske viđeno je najviše 2 pogotka po utakmici. Koliko golova ćemo videti danas?

Na poslednjih 5 utakmica Birmingema u okviru engleskog Čempionšipa tip 3+ bio je prolazan. Hoće li biti prolazan i danas?

Blekburn je igrao nerešeno na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju utakmice na poslednja 3 susreta na svom stadionu u okviru druge lige Engleske. Kakav nas ishod očekuje danas protiv Kardifa?

Fudbaleri Fulama su postigli najmanje 3 pogotka na poslednja 3 meča pred svojim navijačima u okviru druge lige Engleske. Koliko golova će postići danas?

Tip 3+ mogao je da se naplati na 13 od poslednjih 16 gostujućih utakmica Noriča u okviru druge lige Engleske. Koliko golova očekujete na utakmici sa Bristol Sitijem?

Engleski drugoligaš, Roteram, poražen je na 8 od poslednjih 9 utakmica u okviru druge lige Engleske. Hoće li izgubiti i od Brajtona danas?

Želimo vam puno sreće danas!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje