petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (8. januar)

Danas nam je ponuda itekako velika, mečeva ima na svim stranama, a za vas smo izdvojili najinteresantnije što smo uspeli da pronađemo.

Olimpijakos je slavio na 38 od poslednja 42 meča u okviru prve lige Grčke. Kvota za novu pobedu crveno bele ekipe je po našem mišljenju vredna rizika, a po vašem?

Tip 0-2 bio je prolazan na poslednjih 5 utakmica na kojima je Selta igrala protiv Malage. Očekuje li nas danas novi under po fantastičnoj kvoti?

Barselona jeste favorit protiv Viljareala, ali treba pomenuti da je Viljareal vodio na poluvremenu i na kraju utakmice na čak 5 od poslednjih 7 utakmica pred svojim navijačima u okviru španske La Lige. Ne kažemo da će to biti i danas, ali je niz svakako interesantan.

Fudbaleri Atalante su bez primljenog gola na 5 od poslednjih 6 gostujućih utakmica u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li i danas uspeti da sačuvaju svoju mrežu?

Tip 3+ bio je prolazan na poslednjih 6 utakmica Rio Ave-a pred svojim navijačima u okviru prve lige Portugala. Hoće li biti i danas?

Totenhem je vodio na poluvremenu, a potom pobeđivao na kraju na 5 od poslednjih 7 utakmica protiv Aston Vile u okviru svih takmičenja. Kakav ishod očekujete danas?

Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje