Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


18:00 Moldavija – Andora (Evropa – Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo)
Andora je poražena na poslednja 42 susreta u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Naravno da igru države kao što je Andora ne treba omaložavati, već je poštovati, smatramo da bi na ovom susretu Moldavci prosto morali da dođu do tri boda.

18:00 Rusija – San Marino (Evropa – Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo)
San Marino je gubio na poluvremenu, a potom i izgubio na kraju utakmice na čak 24 od poslednjih 27 kvalifikacionih utakmica za Evropsko prvenstvo. Večeras gostuju Rusiji, a sličan scenario ne bi ni trebalo da se dovodi u pitanje, već je pravo pitanje do koliko će Rusi da broje večeras.

21:30 Palmeiras – Atletico-PR (Brazil – Serie A)
Palmeiras je uspeo da slavi na poslednjih 16 prvenstvenih susreta pred svojim navijačima, a sudeći po kvotama, pretpostavljamo da će u toj nameri uspeti i večeras, pred svojim navijačima.


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.