petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare (9. april)

Kao i subotom, kladioničari imaju širok izbor i nedeljom, te smo i ovog puta za vas izdvojili ono najinteresantnije što smo uspeli da pronađemo. Nadamo se da će vam statistika biti od pomoći i da ćemo zajedničkim snagama uspeti da ostvarimo kakav-takav profit danas. Srećno!

Everton u poslednje vreme igra fantastično na svom stadionu, a fudbaleri istoimene ekipe su slavili na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu u okviru prve lige Engleske. Hoće li danas poraziti Lester koji se napokon „trgao“?

Tip 3+ mogao je da se naplati na 11 od poslednjih 13 utakmica Selte u okviru La Lige, kada je Selta bila domaćin. Hoće li golovi biti prisutni i na utakmici protiv Eibara?

Tip 3+ bio je dobitan na poslednjih 7 utakmica Torina u okviru italijanske „Serije A“. Hoće li Kaljari i Torino biti efikasni danas?

Fudbaleri Krotone-a nisu postigli gol na 5 od poslednjih 7 utakmica na svom stadionu u okviru prvenstva. Hoće li Inter sačuvati svoju mrežu danas?

Nemački Darmštat je izgubio na poslednjih 13 gostujućih utakmica u okviru prve lige Nemačke. Hoće li Ingolštat imati lak ili težak posao danas protiv svog rivala?

Sen Etjen je slavio na poslednjih 6 utakmica na svom stadionu protiv Nanta u okviru svih takmičenja. Očekujete li da će Nant ovog puta uspeti da dođe do bodova, ili će Sen Etjen ponovo upisati pobedu?

Tip 3+ mogao je da se naplati na poslednjih 5 utakmica Tvente-a u okviru prve lige Holandije. Hoće li na utakmici između Utrehta i Tvente-a golovi nedostajati ili ne?

Najviše 2 gola viđeno je na 10 od poslednjih 12 gostujućih utakmica CSKA Moskve u okviru ruske Premijer lige. Hoće li na utakmici između Krasnodara i CSKA Moskve golovi izostati?

Vaalerenga je slavio na 14 od poslednjih 16 utakmica protiv Sandefjorda u okviru svih takmičenja. Hoće li i danas po pristojnoj kvoti?

Jeste li vi uspeli da pronađete neki interesantan niz za danas?


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje