subota, 09. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Informacije za kladioničare – 9. mart 2019.

U okviru rubrike “Informacije za kladioničare” pisaćemo o interesantnim statističkim nizovima uz pomoć kojih biste mogli da dođete do željenog profita. U pitanju su utakmice mahom iz Evrope, mada akcenat s vremena na vreme stavljamo i na Južnu Ameriku. Nadamo se da ćete uz pomoć statistike i malo kladioničarske sreće uspeti da dođete do željenog profita.


16:00 Newcastle – Everton (Engleska – Premier League)
Tip „0-2“ je mogao da se naplati na poslednjih 5 ligaških susreta Njukasla, dok je isti tim uspeo da slavi na poslednje 4 prvenstvene utakmice na svom stadionu. Kakav ishod očekujete danas između Njukasla i Evertona?

17:00 Strasbourg – Lyon (Francuska – Ligue 1)
Najmanje 3 pogotka viđena su na 8 od poslednjih 10 utakmica između ove dve ekipe kada je Strazbur bio domaćin. Hoćemo li i danas videti goleadu? Lion je postigao najmanje 2 gola na poslednja 4 gostovanja protiv Strazbura. Možda bismo i večeras mogli da vidimo pregršt golova.

18:00 Parma – Genoa (Italija – Serie A)
Parma je poražena na poslednja 4 ligaška susreta na svom stadionu, dok je tip „3+“ mogao da se naplati na 6 od poslednjih 7 utakmica ove ekipe u okviru italijanske „Serie A„. Šta od ovih rivala možemo da očekujemo večeras?

19:00 Chicago Fire – Orlando City (SAD – MLS)
Orlando City je poražen na poslednjih 14 ligaških utakmica na strani, a kvota da će i večeras biti poražen iznosi sasvim pristojnih 1.80. Hoće li Chicago Fire uspeti da ga savlada i dođe do tri boda?


Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje