petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Interesantan niz rezultata u Ekvadoru!

Sa početkom od 21 sata i 30 minuta na programu je utakmica ekvadorske Lige Pro (Second Stage) u kojoj će se sastati Deportivo Cuenca i Macara.

Deportivo Cuenca se u ovom trenutku nalazi na 7. poziciji sa 16 osvojenih bodova jer je na prethodnih 11 utakmica ostvario 4 pobede, 4 remija kao i 3 poraza.



Macara, sa druge strane, ima 1 bod više i zauzima 1 mesto iznad svog rivala. Što se tiče skora, ovaj tim je do sada zabeležio 5 pobeda, 2 remija i 4 poraza.

Međusobne utakmice: Dep. Cuenca – Macara (www.flashscore.com)

Pored toga što je učinak ovih timova dosta ujednačen, rezultati sa njihovih međusobnih susreta takođe odaju utisak da se radi o ekipama sličnog kvaliteta. Naime, Deportivo Cuenca i Macara su se od aprila 2018. godine sastali ukupno 7 puta, a pritom je svaki put bio dobitan tip “GG“. Od toga su čak 4 utakmice završene rezultatom 1:1, dok je preostala 3 puta Macara slavila rezultatom 2:1 (dva puta uz pomoć gola iz penala).

Ukoliko mislite da će se ovakav niz rezultata i nastaviti, tip “GG“ možete odigrati po kvoti 1,80, a “GG&2-3“ po kvoti 3,05. Interesantan izbor bi mogao da bude i tačan rezultat 1:1 za koji se ovog puta nudi kvota 6,30.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje