četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Interesantan niz rezultata u Španiji

Sa početkom od tačno 17 časova na programu je utakmica 20. kola prvenstva Španije u ženskoj kategoriji, a sastaju se Madrid CFF i Athletic Bilbao

Madrid CFF se nakon 18 odigranih utakmica nalazi na 5. poziciji, na svom kontu ima ukupno 35 bodova (2 manje od trećeplasiranog Real Madrida), a do sada je ostvario 11 pobeda, 2 remija kao i 5 poraza. Gledajući formu u poslednjih 5 kola ova ekipa je jedna od najboljih u ligi sa 4 pobede i 1 remijem, odnosno sa osvojenih 13 od mogućih 15 bodova.

Athletic Bilbao u ovom trenutku zauzima 11. mesto na tabeli sa ukupno 18 bodova, što je 6 više od zone za ispadanje, jer je u dosadašnjem toku sezone ostvario 4 pobede, 6 remija i 7 poraza. Za razliku od današnjeg protivnika oni su u dosta lošoj formi sa samo 1 pobedom, 4 remija i 5 poraza na poslednjih 10 ligaških mečeva.

Međusobne utakmice: Madrid C. W – Athletic Bilbao W (www.flashscore.com)

Razlika u kvalitetu i formi kod ova dva tima je očigledna, ali trebalo bi napomenuti da će na strani Madrid CFF-a danas biti i još jedan faktor. Naime, ovi timovi su po principu “3 za 3“ razmenili pobede u sezonama 2017-18, 2018-19 i 2019-20, da bi na prvoj ovosezonskoj utakmici do pobede došao Athletic Bilbao, što znači da ukoliko saradnja postoji danas možemo da očekujemo trijumf tima iz Madrida.

Tip “1“ se plaća kvotom 2,20, a ako vam je to malo svakako možete pokušati i sa tipom “2-1“, po odličnoj kvoti 24,00, s obzirom na to da smo u prošlosti već videli jedan veliki prelaz. (Kvota na pobedu domaćeg tima je porasla sa 1,50 na 2,20!)

Madrid CFF – Athletic Bilbao – 1:0


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje