četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Intervju nedeljom: Stevan Jovetić- ,,Lepo mi je u Sevilji“

Stevan Jovetić, pojačao je redove španske Sevilje, došavši na pozajmicu iz Intera, a šta kaže o utiscima posle par meseci u klubu i o ambicijama za nastavak karijere, kao i o dosadašnjem toku karijere, pročitajte u tekstu:

Kako ste odlučili da prihvate ponudu Sevilje?
– Razgovarao sam sa mnogim ljudima koji su igrali ovde sa Banegom, Medelom, Kondogbiom, takođe sa Nasrijem, i svi su pohvalili Sevillu, tim, atmosferu, fanove, sve. To je ofanzivna ekipa, koja igra stilom koji meni odgovara. I tako sam odlučio da dođem ovde.
Sa samo 17 godina bili ste kapiten Partizana iz Beograda?
– To je stvar koja se često dešava u Srbiji , ali ja sam bio veoma srećan. Bila je čast igrati za Partizan, biti kapiten i osvojiti dve titule. Onda sam otišao jer Partizana dobro funkcioniše kad postoje dobri igrači koji se mogu prodati da bi se obezbedilo normalno funkcionisanje kluba.
Da li vam je bilo teško da izaberete reprezentaciju za koju ćete nastupati?
-Odluka je bila veoma jasna, jer sam iz Crne Gore i nikad nisam imao sumnje. Pozvan sam u Srbiju, ali rekao sam im da sam rođen u Crnoj Gori. Nikada nisam imao problema, ja puno volim Srbiju.
Šta možete da kažete o prelasku iz Fiorentine u Partizan? 
-Išao sam sa svojom porodicom i nije bilo lako. Imao sam 18 godina, nisam znao mnoge stvari i morao sam ih naučim . Prva godina je bila teška, ali čim sam veoma dobro igrao. Igrao sam Ligu šampiona, postigao 11 golova i imao 2 asistencije.
Šta nam možete reći o saradnji sa  trenerom Prandelijem? 
-Dugujem mu puno, jer sam naučio od njega. To je vrlo dobar trener, sa kojim sam vrlo dobro sarađivao i kod kog sam odlično igrao . Sećam se da sam bio veoma nervozan u toj prvoj godini, jer nije igrao. Bio sam veoma ljut na njega, ali sada kada razmišljam o tome, shvatio sam da nisam bio spreman.
Koje ste ciljeve postavili sebi ove sezone?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje