sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Inzagi protiv Nice odmara najboljeg igrača!

Kakav start sezone za napadača Lacija Ćira Imobilea! Na 15 odigranih mečeva za klub, postigao je ukupno 18 golova! I nisu samo golovi za pohvalu, upisao je i sedam asistencija, od čega tri u poslednjem kolu kada su ubedljivo savladali Benevento 1:5.

Blista Imobile od starta sezone, rezultati Lacija su odlični, a 27-godišnji napadač je ubedljivo prvi na listi strelaca Serije A sa 14 pogodaka. Nebesko-plave u četvrtak očekuje novi izazov u okviru Lige Evrope protiv Nice, gde imaju maksimalan učinak od 3 pobede, posebno značajna pobeda u prethodnom kolu nad istim rivalom u Francuskoj.

Trener Lacija Simone Inzagi je odlučio da u četvrtak poštedi sjajnog napadača.

Pobedom u Nici smo napravili veliki korak, želim da doguramo što dalje u ovom takmičenju. Oni su odličan tim, imaju sjajne pojedince koji nam mogu zadati probleme! Promene? Biće ih svakako, igrači su imali slobodan ponedeljak, a Imobilea ću izostaviti iz protokola jer je zaslužio odmor. Ne razmišljam o predstojećem derbiju sa Romom, sada sam fokusiran samo na Nicu„.

Videćemo koliko će se primetiti izostanak Imobilea na terenu, utakmica između Lacija i Nice je na programu u četvrtak od 21:05h.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje