četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iskusni vezista se penzionisao

Nekadašnji kapiten reprezentacije Australije – Mile Jedinak u 35. godini života doneo je odluku da završi svoju igračku karijeru.

Iskusni vezista se tako nakon 19 godina igranja na seniorskom nivou, odlučio da je vreme za „penziju“.

„Bio sam mladić iz zapadnog Sidneja sa snom da igram profesionalni fudbal. Moje putovanje do tog cilja bilo je prepuno toliko iskustava, izazova i uspomena koje će se uvek pamtiti. Želim da se zahvalim svim klubovima u kojima sam igrao na ukazanoj prilici. Treneri, osoblje, saigrači, navijači svi ste odigrali svoju ulogu, hvala vam. Veliko hvala mojoj celoj porodici što me podržavala tokom godina, posebno mojim roditeljima što su mi pokazali vrednosti i verovanje da bih mogao da ostvarim svoj san. I poslednje, ali ne najmanje važno, mojoj supruzi i deci hvala što ste moji najveći obožavatelji. Sanjajte veliko i nikada ne prestanite da jurite svoje snove. Sada je vreme za novo poglavlje“, poručio je Jedinak putem Instagrama.

Tokom svoje profesionalne karijere nastupao je za klubove – Sydney United, South Coast United, Central Coast Mariners, Genclerbirligi, Antalyaspor, Aston Villa, Crystal Palace.

Za reprezentaciju Australije igrao je u periodu od 2008. do 2018. godine, gde je postigao 20 pogodaka na 78 odigranih susreta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje