četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iskustvo je na njenoj strani

Ženski tenis ume da bude nepredvidiv, ali ovde po našem mišljenju ovde ne bi trebalo da bude problema. Meč koji nam je zapao za oko je onaj u kom će se sastati Joana Konta i Marketa Vondorusova.

Konta je top 5 potencijal u to nema sumnje. Njena najveća mana jeste to što je sklona povredama zbog kojih nije sposobna da odigra nekoliko meseci u kontinuitetu. Taman kad uhvati kakav takav ritam neka povreda je saseče i to će je izgleda pratiti do kraja karijere.

Ono što nju krasi jesu vrlo snažni i precizni udarci. Servis joj je najjače oružje, a ako nas pitate spada u top 5 servera na WTA turu. Pored toga raspolaže neverovatnim forhendom koji je ravan i vrlo prodoran. Sasvim solidno kretanje i kada se sve sabere reklo bi se kompletna teniserka, ali povrede prave problem.

Njena protivnica je tinejdžerka iz Češke Marketa Vondorusova koja ima svega 19 godina. Lepa budućnost je pred njom i ono što je za pohvalu je što je uspela da se upadne u glavni žreb na četiri od pet turnira na kojima je igrala. Za njene godine to je više nego korektan uspeh i tako treba da nastavi.

Ipak, smatramo da je Konta preveliki zalogaj za nju. Ako pogledate od koga je Vondorusova gubila može se videti da kad god je naletela na nešto jaču igračicu po pravilu je gubila. Poraze je doživela od Svitoline, Garsije, Martić, Vekić i Pere. Ne računajući Peru ostale igračice su iz samog vrha, a od njih je gubila uglavnom glatko. Takođe, dodali bismo da je Vondorusovoj ovo tek prvo učešće na nekom mastersu i sigurno će biti i treme.

Iskustvo je na strani Konte i po nama Vondorusova ovde nema šansi.

Predlog: Pobeda Konte 1,55

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran ,a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje