subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Islandski drugoligaši su poznati po efikasnim duelima

Sa početkom od 21 sata i 15 minuta po našem vremenu odigraće se utakmica 17. kola islandske Inkasso-deildin između Vikingur Olafsvika i Fjolnira.

Olafsvik se u ovom trenutku nalazi na poslednjoj, 12. poziciji jer je od početka sezone osvojio svega 5 poena, ostvarivši 1 pobedu, 2 remija i 12 poraza.

Fjolnir, sa druge strane, ima 26 poena te skor od 8 pobeda, 2 remija i 6 poraza. Uoči današnjeg susreta ovaj tim zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Olafsvik – Fjolnir (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa prethodnih 9 međusobnih susreta ovih timova moći ćemo da primetimo da su i Olafsvik i Fjolnir bili veoma raspoloženi za postizanje golova. Tokom tog perioda njihove mreže su se zatresle ukupno 43 puta, što je u proseku neverovatnih 4,8 gola po meču.

Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata svaki put je bio dobitan tip “GG“ (1,45), dok smo “GG3+“ (1,65) i “GG4+“ (2,10) mogli da naplatimo na osam, odnosno sedam utakmica. Šta vi mislite, koliko pogodaka ćemo videti na večerašnjem susretu?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje