četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Isti tip je bio dobitan čak 16 puta zaredom

Ekipe Olympique de Safi i Raja Casablanca sastaće se ove subote, sa početkom od 18 časova po našem vremenu, a reč je o utakmici 28. kola marokanske Botola Pro.

Olympique de Safi je u dosadašnjem toku sezone zabeležio ukupno 8 pobeda, 8 remija i 11 poraza zbog čega nakon 27 kola ima 32 poena i zauzima 11. mesto na tabeli.

Raja Casablanca je uspela da osvoji ukupno 52 boda, zbog čega se trenutno nalazi na 2. poziciji. Od početka sezone tim je upisao 15 pobeda, 7 remija i 5 poraza.

Međusobne utakmice: Olympique de Safi – Raja Casablanca (www.flashscore.com)

Jedan veoma zanimljiv podatak u vezi sa njihovim međusobnim okršajima jesteto  da ni na jednoj od poslednjih 16 utakmica, odigranih od 25. avgusta 2013. do 26. aprila 2021. godine, nismo mogli da vidimo više od dva pogotka.

Tokom tog perioda Olympique de Safi i Raja Casablanca su postigli svega 18 golova, što je dakle bilo dovoljno za redovan prolaz tipa “0-2“ (1,70). Pored toga, tip “NG“ (1,75) smo mogli da naplatimo čak 14 od 16 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje