Advertisement
MaxBet

Ekipe Shahr Khodrou i Esteghlal FC sastaće se ovog četvrtka, sa početkom od 17 sati i 30 minuta, a taj meč biće odigran u sklopu 28. kola Persian Gulf Pro League.

Shahr Khodrou se nakon 27 odigranih kola nalazi na 5. poziciji sa ukupno 44 osvojena boda, jer na svom kontu ima 12 pobeda, 8 remija i 7 poraza.Esteghlal, sa druge strane, ima skor od 13 pobeda, 9 remija i 5 poraza, zbog čega u ovom trenutku sa ukupno 48 poena zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Shahr Khodrou – Esteghlal (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih prethodnih susreta, Shahr Khodrou i Esteghlal su se u prošlosti sastali ukupno 11 puta, a gledajući na rezultate sa tih utakmica možemo da primetimo da nisu bili preterano efikasni (postignuto je samo 12 golova).

Zahvaljujući toj neefikasnosti tip ”0-2” (1,55) je bio dobitan na čak 10 od navedenih 11 utakmica, dok smo tip ”NG” (1,65) mogli da naplatimo čak 8 puta. Šta vi mislite, hoćemo li i danas gledati ”tvrd” meč?


Image by Keith Johnston from Pixabay


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.