petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Isti tip je bio prolazan 15 puta u nizu!

Večeras od 20 časova po našem vremenu odigraće se utakmica 32. kola brazilskog prvenstva, Serie A, u kojoj će se sastati Internacional i Gremio.

Internacional se trenutno nalazi na 1. poziciji jer je od početka sezone sakupio 59 bodova, pritom ostvarivši 17 pobeda, 8 remija i 6 poraza.

Gremio, sa druge strane, ima skor od 12 pobeda, 15 remija i samo 3 poraza zbog čega u ovom trenutku ima 51 poen i zauzima 6. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Internacional – Gremio (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih timova moći ćemo da primetimo neverovatan niz rezultata. Naime, Internacional i Gremio nisu uspeli da premaše granicu od 2,5 gola ni na jednoj od poslednjih 14 međusobnih utakmica, jer su tokom tog perioda postigli svega 15 pogodaka.

Samim tim, na svakom od navedenih susreta bio je dobitan tip “0-2“ za koji se ovog puta nudi kvota 1,50. Ako mislite da će se taj niz konačno prekinuti, tip “3+“ možete odigrati po fantastičnoj kvoti 2,65.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje