U noći između četvrtka i petka, od 1 sata i 30 minuta nakon ponoći, odigraće se meč 1/8 finala Copa do Brasila u kojem će se sastati Juventude i Gremio. Njihov prvi susret u ovom dvomeču završen je pobedom današnjeg gosta, rezultatom 0:1.

Juventude je ekipa koja se takmiči u Serie B i trenutno zauzima 4. mesto na tabeli. U kupu su do sada savladali Corurupe, Piracicabu, Americu RN i CRB.Sa druge strane, Gremio se nakon devetnaest kola nalazi na 8. poziciji u Serie A, tj. elitnom rangu, dok mu je u kupu ovo praktično prva prepreka.

Međusobne utakmice: Juventude – Gremio (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa njihovih prethodnih susreta, moći ćemo da primetimo jedan veoma zanimljiv niz. Naime, ni na jednoj od poslednjih 9 međusobnih utakmica između Juventudea i Gremija nismo videli golove u obe mreže, pa je tako svaki put bio dobitan jedan te isti tip – “NG“.

Za nastavak navedenog niza i novi “NG“ se nudi kvota 1,60, dok se konačan prekid i tip “GG“ plaćaju još boljom kvotom 2,15. Šta vi mislite, koji od njih će biti dobitan?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.