četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Isti tip je bio prolazan na prethodnih 9 susreta ovih ekipa!

U noći između četvrtka i petka, od 1 sata i 30 minuta nakon ponoći, odigraće se meč 1/8 finala Copa do Brasila u kojem će se sastati Juventude i Gremio. Njihov prvi susret u ovom dvomeču završen je pobedom današnjeg gosta, rezultatom 0:1.

Juventude je ekipa koja se takmiči u Serie B i trenutno zauzima 4. mesto na tabeli. U kupu su do sada savladali Corurupe, Piracicabu, Americu RN i CRB.



Sa druge strane, Gremio se nakon devetnaest kola nalazi na 8. poziciji u Serie A, tj. elitnom rangu, dok mu je u kupu ovo praktično prva prepreka.

Međusobne utakmice: Juventude – Gremio (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa njihovih prethodnih susreta, moći ćemo da primetimo jedan veoma zanimljiv niz. Naime, ni na jednoj od poslednjih 9 međusobnih utakmica između Juventudea i Gremija nismo videli golove u obe mreže, pa je tako svaki put bio dobitan jedan te isti tip – “NG“.

Za nastavak navedenog niza i novi “NG“ se nudi kvota 1,60, dok se konačan prekid i tip “GG“ plaćaju još boljom kvotom 2,15. Šta vi mislite, koji od njih će biti dobitan?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje