petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Italijan nastavlja sa sjajnim partijama, titula za Beretinija u Kvinsu

Italijanski teniser Mateo Beretini osvojio je titulu na ATP turniru u Kvinsu. Beretini je u velikom finalu savladao Britanca Kamerona Norija rezultatom 2:1, po setovima 6:4 6:7 (5:7) 6:3.

Kao što se očekivalo bilo je ovo jedno uzbudljivo i pre svega neizvesno finale. Pobednika su odlučile sitnice, a oni su bili na strani Beretinija.
U prvom setu vođena je velika borba. Sve je bilo u egalu do petog kada je Beretini napravio brejk koji mu je doneo prvi set.

Drugi set donosi takođe veliku borbu. Serveri su radili sjajan posao, tako da brejka nije bilo. U skladu sa tim drugi set je otišao u taj brejk u kojem je Nori posle velike borbe bio bolji sa 7:5.

Osokoljen osvajanjem drugog seta Nori je nastavio sa sjajnom igrom. Ponovo je bio egal sve do osmog gema kada je Beretini ponovo izvršio pritisak na protivnikom servis, koji mu je doneo brejk, a samim tim i veliku pobedu.
Beretiniju je ovo peta titula, dok je Nori nastavio sa negativnim nizom u finalima, jer mu je ovo četvrto izgubljeno finale, a treće ove sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje