subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Italijan potpisao za „crveno-bele“!

Aktuelni šampion Srbije – Crvena Zvezda predstavio je italijanskog internacionalca – Diego Falćinelija kao svog novog igrača.

29-godišnji napadač dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Bolonje, a uprava srpskog kluba narednog leta ima opciju otkupa ugovora sa 1.000.000 eura. On je tako postao prvi Italijan koji će zaigrati u „crveno-belom“ dresu, a imaće godišnja primanja u iznosu od 420.000 eura plus bonusi.

 

„Veoma sam zadovoljan i počastvovan što sam dobio priliku da postanem deo velike i slavne porodice. Srećan sam i siguran da će ova mogućnost da igram za Crvenu Zvezdu i meni doneti najbolje stvari. Kada sam dobio ponudu, zbog poznate istorije kluba smatrao sam da je ovo za mene životna prilika. Daću sve od sebe da se pokažem na najbolji mogući način, jer moj karakter je takav – kada dobijem izazov ja se potrudim da dam svoj maksimum“, rekao je Falćineli.

„Zadovoljstvo mi je što imam priliku da predstavim naše novo pojačenje – Dijega Falćinelija, prvog italijanskog fudbalera u istoriji Crvene Zvezde. Igrao je za više klubova u Italiji, a dolazi nam iz Bolonje. Bio je velika želja Dejana Stankovića, dobili smo odlične ocene od njegovog trenera Siniše Mihajlovića i zadovoljstvo nam je što će Falćineli u narednom periodu biti igrač Crvene Zvezde“, dodao je sportski direktor, Mitar Mrkela.

Falćineliju je dolazak u Srbiju prvi inostrani angažman, jer je do sada isključivo nastupao u domovini za ekipe – Sasuola, Folinja, Juve Stabije, Lancijana, Peruđe, Krotonea, Fiorentine, Bolonje.

Fotografija preuzeta sa sajta: http://www.crvenazvezdafk.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje