subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Italijanski niželigaši su do sada bili efikasni

Sa početkom od 14 sati i 30 minuta na programu je utakmica 16. kola italijanske Serie D (Grupa E) u kojoj će se sastati Foligno i Trestina.

Foligno se u ovom trenutku nalazi na 13. poziciji, sa ukupno 16 poena, jer je na prethodnih 15 utakmica upisao 4 pobede, 4 remija i 7 poraza.

Trestina je, sa druge strane, zabeležila 6 pobeda, 4 remija i 5 poraza zbog čega sada ima 22 boda i zauzima 6. mesto na tabeli grupe E.

Međusobne utakmice: Foligno – Trestina (www.flashscore.com)

Na poslednjih 7 međusobno odigranih utakmica i jedan i drugi tim su bili vrlo napadački orijentisani te smo tokom tog perioda mogli da vidimo ukupno 28 pogodaka ili u proseku tačno 4 gola po meču. Zahvaljujući ovakvim rezultatima, tip “3+“ (2,00) je bio dobitan na svih 7 utakmica, dok smo golove sa obe strane pa samim tim i tipove “GG“ (1,80) i “GG3+“ (2,35) mogli da naplatimo čak 5 od 7 puta. Koliko golova će ovi timovi postići danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje