petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ivana Jorović u drugom kolu Dubaija

Srpska teniserka Ivana Jorović uspešno je startovala svoje takmičenje na WTA turniru u Dohi. Ona je u meču prve runde bila bolja od Italijanke Sare Erani sa 2:1, po setovima 4:6 6:4 6:2.

Svaka sitnica u ovom meču je zavisila od Ivane Jorović. Italijanka se opredelila za strogu defanzivu i to joj je dalo mnogo toga dobrog u prvom setu. Ivana Jorović je bila nervozna, bilo je mnogo grešaka, a iskusna Italijanka je strpljivom igrom veoma brzo došla do 6:2.

U nastavku duela viđena je slična igra, ali sa drugačijim ishodom. Jorovićeva je i dalje napadala, a kako je meč odmicao počela je da pogađa. Svaki slabiji drugi servis protivnice je kažnjavala i veoma brzo na semaforu je bilo 1:1.

Osvojen drugi set je svakako dao krila mladoj Srpkinji. Sara Erani je počela da se nevira,a Ivana Jorović je nastavila da pogađa vinere. Apsolutno je sve pogađala Srpkinja i sa dva rana brejka veoma brzo povela sa 4:0. Sara Erani je uspela da vrati jedan brejk, ali prednost Ivane Jorović je bila prevelika, te je srpska igračica uspela da sačuva prednost i plasira se u drugo kolo.

U drugom kolu Ivana Jorović će igrati protiv Beloruskinje Arine Sabalenke.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje