petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iz Humske poručuju: Kup je prilika da spasimo sezonu

U sredu je na programu drugi polufinalni par Kupa Srbije koji čine timovi Partizana i Radničkog iz Niša, a prva utakmica ovog dvomeča odigraće se u Humskoj.

Iz tabora „crno-belih“, koji ujedno brane pehar osvojen u ovom takmičenju protekle sezone, smatraju da je upravo nacionalni Kup prava prilika da se aktuelna sezone okonča na pravi način.

„U ovom trenutku utakmica sa Radničkim je najbitnija za nas. Izaći ćemo na teren sa autoritetom da smo Partizan što samim tim pokazuje da smo favoriti. Nadam se da ćemo odbraniti trofej osvojen prošle godine“, rekao je golman Partizana, Vladimir Stojković.

„Ne bežimo od uloge favorita, jeste Radnički drugi na tabeli, ali verujemo u sebe i očekujem da prođemo u finale. Biće teška utakmica, ali siguran sam da možemo da pobedimo.  Za nas je u ovom trenutku uspeh i taj Kup, kako bismo spasli sezonu. Bilo je teških trenutaka i ranije, biće ih opet, međutim, za Partizan se uvek igra srcem i moramo svi da izađemo jači iz ovoga“, dodao je vezista „crno-belih“, Milan Smiljanić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje