četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

IZ ŠAMPIONA U INOSTRANSTVO: Milosavljević u Francuskoj, Radovanović u Češkoj

Futsal Srbija je dobila dvojicu novih internacionalaca: Lazar Milosavljević je novi član francuskog Lila, dok je Marko Radovinović potpisao za češku Eru Pak Hrudim!

U prvom delu sezone zajedno su igrali za FON i doprineli da šampion osvoji i titulu jesenjeg prvaka.


Naj­vi­še me je in­tere­so­va­la mo­guć­nost da ka­ri­je­ru na­sta­vim u ino­stran­stvu i koc­ki­ce su se po­klo­pi­le sa Li­lom. Znam da tu igra­ju dvo­ji­ca fran­cu­skih re­pre­zen­ta­tiv­ca, ne­ko­li­ci­na Bra­zi­la­ca i naš Nemanja Momčilović (Lazar Milosavljević u razgovoru za Sportski žurnal)


Milosavljević je potpisao ugovor na dve godine, prethodno je igrao i za Ekonomac, mađarski Vesprem i Novi Pazar.

Nalazi se na spisku selektora Srbije Dejana Majesa za završne pripreme za Evropsko prvenstvo i novim klupskim drugovima priključiće se po završetku kontinentalne smotre u Holandiji.

Lil je trenutno drugi na tabeli i gaji šampionske ambicije.


Sre­ćan sam što ću po­no­vo mo­ći da se oku­šam u ja­kom tak­mi­če­nju, sa Hru­di­mom sam do­go­vo­rio sa­rad­nju od  go­di­nu i po da­na. Sti­za­le su i po­nu­de dru­gih klu­bo­va, ali opre­de­lio sam se za Češku (Marko Radovanović u razgovoru za Sportski žurnal)


Radovanović iza sebe već ima iskustvo igranja u Češkoj, gde je nosio dres Slavije iz Praga. Prethodno, nastupao je i za Partenon iz Smederevske Palanke, Kalču, Ekonomac, Smederevo, Leo iz Jermenije i Luejzi iz Libana.

Era Pak Hrudim je jesenji prvak i najtrofejniji klub Češke sa 15 titula.


Izvor: FutsalSrbija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje