četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iz Vardara najavljuju: Idemo na pobedu

Makedonski rukometni prvak, Vardar će pred svojim navijačima u sklopu 12. kola grupne faze Lige Šampiona ugostiti mađarskog predstavnika – Vesprem.

Duel ovih ekipa pretstavljaće „borbu“ za drugu poziciju na tabeli u grupi „A“, a iz tabora „crveno-crnih“ najavljuju da su maksimalno spremni za predstojeći meč u kojem očekuju pobedu.

„U prošlom kolu smo pobedili Rajn-Nekar Leven, ali ta pobeda ne sme da nas opusti, jer nas u subotu očekuje još jedan izuzetno težak duel protiv ekipe, Vesprema koja se nalazi u veoma dobroj formi. Mi smo maksimalno spremni i nadamo se da ćemo pred svojom publikom stići do pobede“, kazao je kapiten tima, Stojanče Stoilov.

„Očekujem veoma tešku utakmicu protiv Vesprema. Dobro smo radili u predhodnom periodu i želimo da osvojimo što više poena. Biće ovo izuzetno neizvestan duel, jer je Vesprem jedan od najboljih timova u Ligi Šampiona. Moramo da odigramo na visokom nivou od prve do poslednje minute, kako bi stigli do bodova“, dodao je trener Vardara, Roberto Garsija Parondo, koji je istakao da se u ekipu nakon povreda vraćaju brazilski pivot – Rožerio Moraeš i levi bek – Vuko Borozan, dok je van stroja i dalje ruski internacionalac – Sergej Gorbok.

Utakmica između Vardara i Vesprema igra se u subotu od 17:30 u  SC „Jane Sandanski“, a kako je iz makedonskog kluba potvrđeno, sve karte za ovaj duel su uveliko raspodate, te domaćinima zasigurno velika podrška sa tribina neće nedostajati.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje