subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Iz Vardara poručuju: Nema opuštanja

Makedonski rukometni prvak – Vardar će u subotu pred svojim navijačima odigrati revanš utakmicu 1/8-finala Lige Šampiona protiv hrvatskog predstavnika, PPD Zagreb.

„Crveno-crni“ su u prvom susretu kao gosti trijumfovali rezultatom 18-27, te se nalaze samo na „korak“ od plasmana u narednu rundu takmičenja. Ipak, iz tabora makedonskog tima poručuju da ne sme biti opuštanja i pored velike prednosti koju su stekli u prvoj utakmici.

„Imamo odličan rezultat iz prvog meča u Zagrebu. Međutim, ne smemo se opustiti. Ne smemo zaboraviti da je Zagreb odličan tim. Moramo da nastavimo da igramo u našem stilu i da maksimalno ozbiljno shvatimo ovu utakmicu. Neophodno je da najbolji mogući način odradimo revanš i da se plasiramo dalje“, kazao je trener ekipe, Roberto Garsija Parondo.

„Istina je da nam rezultat ostvaren u Zagrebu daje za pravo da mislimo da je posao već završen. Međutim, siguran sam da će Zagreb doći u Skoplje kako bi popravio utisak iz prve utakmice. Važno je za nas da igramo kao što znamo, baš kao što smo igrali u prvoj utakmici. Svi u timu su svesni da Zagreb neće doći sa podignutom belom zastavom“, dodao je kapiten tima, Stojanče Stoilov.

Revanš duel između RK Vardara i PPD Zagreba igra se u subotu od 19:30 u SC „Jane Sandanski“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje