petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Izabran najbolji fudbaler Azije za 2017. godinu!

Danas je Azijska fudbalska federacija upriličila svečanost u Bangkoku na kojoj je dodelila nekoliko nagrada, jedna od njih je i za najboljeg fudbalera Azije u prošloj godini, a ovo laskavo priznanje poneo je reprezentativac Sirije, Omar Kharbin, inače fudbaler Al-Hilala iz Saudijske Araabije.

Omar Kharbin predvodio je svoj tim do finala Azijske Lige šampiona protiv japanske Urave, koja je slavila u ovom takmičenju, a takođe je igrao sa svojom selekcijom i baraž za odlazak na Svetsko prenstvo ali je posle produžetaka, selekcija Australije prošla dalje i posle još jednog baraža sa Hondurasom otišla na planetarnu smotru.

U okviru Azijske Lige šampiona, Omar Kharbin je bio najbolji strelac takmičenja sa 10 postignutih golova

Like in the cup competition, Kharbin had to watch in agony as Australia outdid his Syrian in the Asian Final Playoff stage but the incredible story that Khrbin and his team mates had them as the favourite underdogs.

Omar je rekao: ,, Na Azijskom kupu za godinu dana, selekcija Sirije čiji sam deo daće sve od sebe. Igramo i borimo se da donesemo sreću našem narodu. To je naš glavni cilj. Imamo odlučnost koja je sve veća zbog navijača koji su gladni uspeha i srećnih događaja. Naš narod zaslužuje da bude srećan.“

Nominacije su bile određene korišćenjem sistema bodovanja na koji su uticale kako igre za klub, tako i za nacionalne timove.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje