Advertisement

47-godišnji stručnjak Sergej Kirjakov i zvanično je napustio trenerski štab ruskog premijerligaša Arsenala iz Tule, nakon što mu je istekao ugovor. Odluku da ode iz kluba koga je pre samo par dana sačuvao od ispadanja iz Premijer Lige objavio je bez ikakvih dodatnih objašnjenja.

“Да, я действительно принял такое решение. Не хочу ничего объяснять, просто решил и всё. Не скажу, с чем связано. Надеюсь, скоро приступлю к новой работе. Где? Премьер-лига или нет – пока неизвестно”

”Da, doneo sam takvu odluku. Ne želim išta da objašnjavam, jednostavno sam tako rešio. Neću reći koji je razlog za to. Nadam se da ću uskoro pronaći novi angažman. Gde? Premijer Liga ili ne – za sada ništa ne znam.”

Kirjakov je na klupu ruskih ”Tobdžija” stigao tokom oktobra 2016. godine. Nakon dosta uspona i padova ipak je uspeo da sačuva ekipu od ispadanja u drugu ligu i to preko baraža, gde su protiv krasnojarskog Jeniseja uspeli da zabeleže poraz u gostima (2:1) i pobedu kod kuće (1:0). Tokom perioda njegovog komandovanja crveno-žuti upisali su 6 pobeda, 3 remija i 12 poraza.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here