sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Izdvojili su preko 20 miliona eura za novog golmana

Engleski premierligaš – Šefild Junajted u narednu sezonu ulazi sa novim čuvarom mreže, otkako su realizovali transfer – Arona Remsdejla.

22-godišnji golman dolazi iz ekipe Bornmuta, kojoj na ime obeštećenja pripada 20.500.000 eura. Mladi reprezentativac Engleske je sa popularnim „Oštricama“ potpisao ugovor do leta 2024. godine.

 

„Veoma mi je drago što sam stigao u klub koji mogu da nazovem svojim domom. Tim je imao zaista sjajnu minulu sezonu. Znam da je Henderson bio odličan, te ću nastojati da ponovim njegove dobre partije, ali i da pokušam da budem i bolji“, kazao je Remsdejl.

On je se tako vratio u Šefild Junajted (čiju je prošao omladinsku školu), ali je nakon samo jedne sezone u prvom timu, tokom zimskog prelaznog roka 2017. godine za taka milion eura bio prodat Bornmutu.

Sada će na stadionu „Bramall Lane“ imati status prvog golmana i težak zadatak da nadoknadi odlazak – Dina Hendersona (vratio u svoj matični klub – Mančester Junajted) koji je protekle sezone bio jedan od ponajboljih golmana u Premier ligi.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.sufc.co.uk/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje