subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Izgleda da je povreda ozbiljnije prirode

Danas su u Rimu na rasporedu mečevi drugog kola. Svi najbolji teniseri stupaju u akciju pa ćemo videti kako će se prilagoditi nešto drugačijim uslovima od onih u Madridu. Koliko smo mogli da pogledamo vremensku prognozu najavljena je kiša tokom celog dana, pa dobro razmislite da li želite da igrate nešto danas. Ipak, i pored toga mi smo se odlučili za jedan par koji uz malo sreće može da nam donese profit.

Snage će odmeriti domaći igrač i glavna uzdanica Rimljana Fabio Fonjini i Moldavac Radu Albot. Naš tip je kontra hendikep na Moldavca, koji igra više nego solidan tenis tokom cele godine.

Glavni razlog zašto forsiramo Moldavca jeste povreda Fonjinija, koja je nešto teže prirode. Ko je gledao masters u Monte Karlu mogao je da vidi da je list Fonjinija izlepljen kinezi trakama koje ublažuju bol. Fonjini zbog te povrede nije igrao u Barseloni, a u Madridu je igrao, jer je masters. Da Madrid nije masters ne verujemo da bi Fonjini igrao, a isto to važi i za Rim.

Da je povreda nešto teže prirode potvrđuje i činjenica da je Fonjini otkazao dubl sa Beretinijem i da je posvećen samo singlu. Fabio ovde jeste dobio Congu, ali Conga nije onaj stari igrač posebno ne na ovako sporoj šljaci kao što je ova u Rimu.

Još jedna jako bitna stvar za ovaj meč jesu nastupi Fonjinija u Rimu, koji nisu impresivni. Fabio je do sada u Rimu igrao 13 puta i samo jednom je uspeo da stigne do četvrfinala prošle godine. Italijan je pet puta ispao u prvom kolu, tri puta u drugom, dva puta je igrao treće kolo i sve ostalo su kvalifikacije. Generalno gledano loše Fonjini igra pred svojim navijačima što i ne čudi, jer on nije poznat kao igrač koji dobro igra pod pritiskom.

Albot je dobio Fonjinija u Indijan Velsu sa 6:0 7:6. Ok, to jeste beton, ali to je najsporiji beton u svetu tenisa i bližei je šljaci po brzini nego nekom bržem betonu.
Fonjini očigledno ima problema i mišljenja smo da Albot sa ovako dobrom formom može da pokrije ovaj hendikep. Uzdamo se u bubice Fonjinija kojih uvek ima, a i ako ćemo realno Fabio nikada nije bio igrač koji je „razbijao“ svoje protivnike.

Predlog za klađenje: Kontra hendnikep gemovi +4,5 Albot 1,80 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje