subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Izveštaji sa ATP turnira u Ouklendu i Sidneju

Odličan repertoar je bio prethodne večeri, a evo i najzanimljivijih rezultata.

Ouklend:

Svakako da je najveće iznenađenje ispadanje branioca titule Dzeka Soka, koji je poražen od Pitera Govojčuka sa 2-0, po setovima 6-3 6-3. Činilo se da Sok nije hteo da forsira, jer ima povredu kuka, ali to ne umanjuje pobedu Govojčuka.
Govojčuk je bio sjajan na riternu, jer je Soku oduzeo servis četiri puta, kada je trebalo sve to da potvrdi nije dao da mu ruka zadrhti i na kraju je rutinski slavio. Govojčuk u četvrtfinalu igra protiv Robina Hasea koji je pobedio Lukaša Lacka.

U derbiju večeri Del Potro nije dao mladom Šapovalovu da se razmaše i rutinski je slavio sa 2-0, po setovima 6-2 6-4.

Od ostalih rezultata treba istaći pobedu Roberta Bautiste Aguta nad Stivom Dzonsonom, koji će u četvrtfinalu igrati protiv Jiržija Veselog koji je savladao Sema Kverija.

Sidnej:

Veče je obeležio Damir Dzumhur svojom predajom protiv De Minaura. Dzumhur je tokom celog meča bio nervozan, ulazio u konflikte sa navijačima i to se naravno odrazilo na igru.
Pri rezultatu 2-0 u drugom setu Dzumhur opet gubi servis i predaje meč. To je razljutilo prisutnu publiku, jer nisu verovali da je Dzumhur povređen. Razlog Dzumhurove predaje je navodna povreda zadnje lože.
Na ovaj način mladi Aleks De Minaur nastavlja da impresionira, a sledeći rival će mu biti Felisijano Lopez koji je bio bolji od Diega Švarcmana sa 2-0.

Rus Danil Medvedev bio je bolji od Jareda Donaldsona, a njegov protivnik u četvrtfinalu biće Paolo Lorenci koji je pobedio Alberta Ramosa Vinjolasa.
Fabio Fonjini je slavio protiv Aleksadra Dolgopolova dok je Benoa Per bio bolji od Leonarda Majera.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje