utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Izveštaji sa ATP turnira u Ouklendu i Sidneju

 

Prethodno veče obeležila su masovna povlačenja sa turnira u Ouklendu. Čak četiri igrača su se povukla sa turnira, a to su Rajan Harison, Gvido Pelja, Andrej Rubljov i Kajl Edmund.

Kao laki luzeri u glavni žreb upali su Taro Danijel, Liam Karuana, Lukaš Lacko i Tenis Sandgren.

Iako su uglavnom bili autsajderi u tim mečevima daleko od toga da su se obrukali. Taro Danijel je možda pružio najmanji otpor Kuevasu, jer je poražen sa 2-0, po setovima   6-3 6-2. Liam Carauna je dobrano preznojio Stiva Dzonsona koji jeste pobedio sa 2-0, ali setovi su bili jako tesni 7-5 i 7-6. Tenis Sandgren je uspeo da uzme jedan set protiv Čunga.

Korak dalje otišao je Lukaš Lacko koji je napravo iznenađenje pobedivši Stefanosa Cicipasa sa 2-1, po setovima 6-3 6-7 (7-5) 6-3 i u drugom kolu će igrati protiv Robina Hasea.

Što se Sidneja tiče odigrano je svega pet mečeva. Mladi Australijanac De Minaur nastavlja sa neverovatnim partijama, a sada je „pao“ iskusni Španac Fernand Verdasko. Domaći igrač Aleksandar Vukić pošteno je namučio Felisijana Lopeza koji ga je slomio tek u trećem setu.
Od ostalih rezultata Jared Donaldson je lagano dobio umornog Simona, Benoa Per je pobedio Aljaža Bedenea posle velike borbe sa 2-1, dok je Leonardo Majer relativno lagano dobio Mišu Zvereva.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje