subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Janik Siner – Hubert Hurkač – Najava finala u Majamiju

Veliko finale Mastersa u Majamiju kada je muška konkurencija u pitanju donosi duel između Italijana Janika Sinera i Poljaka Huberta Hurkača. Prema kladionicama, favorit za osvajanje titule je Siner sa kvotom 1,55, a margina na gemove iznosi 22,5.

Pred početak turnira mnogi su pričali o novoj generaciji. Đoković, Nadal i Federer odustali su od Majamija i momentalno se povela priča oko toga ko će do titule. U opticaju su bili Medvedev, Cicipas, Zverev i Rubljov, a kao što vidite nijednog od pomenute četvorice nema u finalu. Mlađa generacija polako dolazi, ali i dalje je to sporo. Najveći problem je nekonsantnost kod onih igrača od kojih se najviše očekuje.

No, bez obzira na sve Siner i Hurkač su igrali maestralno tokom celog turnira i potpuno su zasluženo u finalu.

Teško je malo dublje analizirati ovaj meč. Igrači gledano Siner je za klasu jači igrač od Hurkača. Mladi Italijan je veoma jak na psihološkom planu, ima sjajan servis i još bolji je u relijima. Sa druge strane, Hurkač ima dobar servis, skromnu igru u polju i glava mu nije jača strano. No, on je uspeo da dobije jednog Cicipasa i Rubljova, igrače koji mu tipski ne odgovaraju, pa sve to pada u vodu.

Psihološki aspekt je takođe bitan za ovaj meč. Obojica po prvi put u karijeri igraju ovako bitan meč i biće zanimljivo ko će se bolje snaći. Tu opet blagu prednost ima Siner, jer je mentalno dosta jači.

Sve u svemu Siner je bliži pobedi, ali ova kvota na njegovu pobedu zaista vređa razum, jer Hurkač je dobio Rubljiva i Cicipasa, igrače koji su igrali više nego pristojan tenis u poslednje vreme. Ne treba ga potceniti, ali ni preceniti.

Finale sa sobom uglavnom donosi malo drame, pa ako tako bude bilo i danas onda treba probati sa over gemovima.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje