četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Janik Siner – Vašek Pospišil – Najava finala u Sofiji

Veliko finale ATP turnira u Sofiji nam donosi meč između mladog Italijana Janika Sinera i iskusnog Kanađanina Vašeka Pospišila. Kladionice favorizuju Sinera sa kvotom 1,45, što je sasvim ok ako se uzmu u obzir igre koje je Italijan pružio u poslednje vreme.

Veoma bitna stvar za ovaj meč je činjenica da obojica igraju za prvu ATP titulu u karijeri. Pospišil iako je na turu veoma dugo, još uvek nije osvojio ATP trofej, dok sa druge strane Siner tek krči svoj put i ako se po jutru dan poznaje čeka ga mnogo uspeha.

Ovde prednost dajemo Sineru iz mnogo razloga. Pre svega uslovi mu savršeno pašu. Ko se seća on je upravo u ovakvim okolnostima osvojio onaj Next Gen turnir. U poslednje vreme melje sve pred sobom, a kada gubi gubi od tenisera koji su u tom trenutku dosta bolji igrači od njega. Na Rolan Garosu je poražen od Nadala, a verujte da je u tom meču pružio jači otpor neko Novak Đoković u onom finalu. Nakon toga sledi poraz od Zvereva u Kelnu koji je tamo vezao dve titule i nakon toga igrao finale u Parizu. I poslednji poraz je doživeo od Andreja Rubljova koji je ove sezone osvojio najviše titula na celom ATP turu. Zaista, momak je pravi dijamant i u ovom trenutku nema mane u njegovoj igri.

Pospišil sa druge strane čini se da samo u ovim uslovima može da igra kako treba. Posloga je brza, i kada servis radu onda može biti nezgodan. Ipak, kada mu upasivite servis Kanađanin ne postoji na terenu i to će biti problem. Treba istaći da Pospišil u poslednje vreme ima problem sa povredama i to svakako može uticati na meč.

Dakle, kada sve saberemo i oduzmemo osim servisa Pospišič zaista nema čime da pripreti Sineru. Čak mu ni to iskustvo neće pomoći, jer nije osvojio titulu i ako ćemo realno on će biti pod većim pritiskom, jer ko zna da li će ikada više imati priliku da osvoji ATP titulu. Siner po nama ovo rešava bez problema.

Kvota je takva da se ne može singlirati, ali za dubl se može iskoristiti.

Predlog za klađenje: PObeda Sinera 1,45
Hrabrija opcija: Pobeda Sinera 1-1

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

3 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje