četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Japanac bez razloga potcenjen

Apsolutno ne vidimo razlog zašto bi Štruf ovde bio ovoliki favorit. Izgleda da su i kladionice tu shvatile pa su rapidno počele da obaraju kvotu na pobedu Japanca.

Kada se pogleda forma Štrufa mogu se videti samo porazi i ništa više. Nemac izgleda zaista loše i ponekad ga je mučno gledati. Ovde na ovoj sporoj šljaci njegovo glavno oružje servis nikako neće doći do izražaja, tako da će Nemac morati vredno da radi za svaki poen.

Sa druge strane Sugita gubi, ali njegove partije su daleko od loših. Glavni razlog njegovih poraza jeste servis koji on ne poseduje. Kad god napravi brejk, ili neku prednost slabost njegovog servisa omogućuje protivnicima da se vrate u meč. Iz tog razloga njegovi mečevi su uvek dugi i neizvesni. Ipak, ovde na šljaci servis gotovo da ništa ne znači tako da će Sugita biti u egalu sa Štrufom kada je taj parametar u pitanju.

U nekim dužim razmenama Japanac je u velikoj prednosti, jer je odličan defanzivac. Sjajno se kreće i pokriva teren, a to su bitne stvari kada je igra na šljaci. On se ne ističe nekim udarcem, ali teško ga je probiti i Štruf će danas biti na velikim mukama.

Kvota na pobedu Japanca izgleda primamljivo, ali mi smo oduvek bili za najsigurniju varijantu ,a to su ovoga puta hendikep gemovi na Japanca.

Predlog: Kontra hendikep gemovi na Sugitu (1,5)  2,00

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje