četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Japanac će imati svoju šansu

Najzanimljiviji meč dana odigraće Huan Martin Del Potro i Kei Nišikori. Del Potro je naravno postavljen za favorita, ali mi se ne bismo tako lako zaletali na pobedu Del Potra iako je kvota od 1,40 zaista primamljiva.

Govorili smo u najavi za ovaj turnir da Del Potro igra dosta tenisa u poslednje vreme. Osvojio je Akapulko, osvojio je Indijan Wels, a trenutno je u nizu od 12 pobeda. Igrali smo over protiv Hasea i došao je relativno lagano. Hase je uspeo da otkine set Del Potru što znači da ga je još više umorio. Delpo nije poznat kao igrač koji iz nedelje u nedelju može da igra na visokom nivou, tako da je samo pitanje vremena  kada će da izgubi.

Što se Nišikorija tiče vratio se posle teške povrede ručnog zgloba. Još uvek nije to na najvišem nivou, ali polako se vraća. Uglavnom se muči, retko kad dobija glatko, ali to je jednostavno njegov stil. On je ima igru za Del Potra u to nema sumnje samo je pitanje koliko će šansi Nišikori iskoristiti, jer od toga sve zavisi.

Kao što sm rekli, Nišikori ima igru za Del Potra. Glavni cilj treba da mu bude da produži poen što više, i da natera Del Potra da što više trči. Iz trka Del Potro nije ubojit kao kad ima vremena da se namesti na udarac. Nišikori je poznat kao vrlo dobar defanzivac koji jako dobro pokriva svaki deo terena. Ima iskustva, neće se uplašiti Delpa i njegove sjajne forme tako da bi on bez problema mogao da dobije Del Potra.
Dodali bismo i mali problem koji Del Potro ima sa leđima. Još u Indijan Weslu mogle su se primetiti kinezi trake na njegovim leđima. Naravno, to ne utiče toliko na njegovu igru, ali je jasan pokazatelj da Del Potro nije fit.

Razmišljali smo se između kontra hendikepa na Nišikorija, i over gemova, a prevagnula je ova druga opcija iz razloga što se Nišikori još uvek muči sa servisom i pruža dosta brejk lopti. Po našem mišljenju biće ovo jedan neizvestan meč koji bi lagano mogao da ode u tri seta.

Predlog: više od 22,5 gemova 1,82

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje