četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Japanski prvoligaši su poznati po efikasnim okršajima

Ove subote, sa početkom od 12 sati po našem vremenu, odigraće se utakmica 27. kola japanske J1 League između Yokohama Marinosa i Kashima Antlersa.

Yokohama Marinos se nakon 26 odigranih kola nalazi na 2. poziciji, na svom kontu ima ukupno 62 boda, a do sada je ostvario 19 pobeda, 5 remija i 2 poraza.

Što se tiče njihovog protivnika, Kashima Antlers je od početka sezone zabeležio 13 pobeda, 5 remija i 8 poraza zbog čega sada ima 44 poena i zauzima 5. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Yokohama F. Marinos – Kashima Antlers (www.flashscore.com)

Utakmice između Yokohama Marinosa i Kashima Antlersa su nam godinama unazad donosile veliki broj pogodaka sa obe strane, što potvrđuje i podatak da su se na poslednjih 8 mreže zatresle ukupno 37 puta ili u proseku neverovatnih 4,6 puta po meču.

Ovakav niz rezultata je bio dovoljan za redovan prolaz tipova “GG“ (1,50) i “3+“ (1,55), a isti slučaj je bio i sa kombinacijom “GG3+“ za koju se nudi kvota 1,80. Šta vi mislite, hoće li ovaj tip biti dobitan i 9. put zaredom ili će nam Yokohama i Kashima konačno prirediti “tvrd“ meč?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje