utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Jaramaz: Moramo da prekinemo vrlo neprijatnu seriju loših rezultata

U subotu, 6. marta, košarkaši Partizana NIS će od 19 časova dočekati Cibonu u Hali sportova „Ranko Žeravica“. Košarkaški klasik regiona, ovog puta će zbog epidemioloških mera biti odigran bez prisustva gledalaca, a direktan prenos utakmice će biti emitovan na TV Arena Sport.

Pred duel sa Cibonom, trener crno-belih, Saša Filipovski kaže:

„Teške dve utakmice i teška dva putovanja su iza nas. Najvažnije će biti da se za utakmicu protiv Cibone regenerišemo, sakupimo energiju i odigramo utakmicu najbolje što možemo. Najvažnije je dati sve od sebe i maksimum od onoga što imaš. Mi koji smo zajedno, daćemo sve od sebe i ja se nadam da će to biti dovoljno za pobedu. Cibona je promenila trenrea, doveli su i neke nove igrače kao što je Planinić na poziciji centra. Sa druge strane, mi ćemo igrati sa jednim centrom Jankovićem i jednom četvorkom Tomasom, tako da će spoljni igrači morati da pomognu na unutrašnjim pozicijama, poručio je Filipovski.

Bek Partizana NIS, Ognjen Jaramaz je pred sutrašnji meč izjavio:

„Utakmica protiv Cibone je za nas prilika da prekinemo vrlo neprijatnu seriju rezuzltata i da se uprkos svim problemima sa povredama, psihički i fizički podignemo. Cibona ima nekolicinu dobrih, mladih igrača koji će želeti da se protiv nas dokažu. Ipak, nadam se i verujem da će pobeda na kraju pripasti nama“, istakao je Jaramaz.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje